2020-02-28 09:52:51

Rera 3.radionica

U sklopu treće radionice na temu razvoja poduzetništva i skupljanja ideja za proizvode kojima bi se htjeli ozbiljno pozabaviti u buduće, jučer, 27. 02. ponovo smo se našli s našim mentorima. Ovaj put nam se pridružio samo Michael. Predstavili smo mu što smo radili prethodna dva dana: marmeladu od naranči i limuna s i bez kore, arancine i sok od naranče i limuna.....

Razgovarali smo što bi mogli dodati ovim poslasticama kako bi im poboljšali okus, što koristiti umjesto rafiniranog  šećera, u što bi bilo najbolje pakirati ove proizvode. Definitivno smo zaključili da su nam arancini najslabija karika iz dva razloga: na tržištu je njihova ponuda i više nego zadovoljavajuća i drugo-ne manje važno, pokušali bi izbjeći korištenje rafiniranog šećera uz bilo koji proizvod. Dogovorili smo se da ćemo do sljedeće radionice našim arancinima dati neki drugi oblik ili okus!  Imamo nekoliko ideja i sigurni smo da ćemo sljedeći put iznenaditi i nas i naše mentore!


Osnovna škola Petra Hektorovića Stari Grad